Blogi


Pyrykääkkä Design on väri-ilottelua, ekologisuutta ja uniikkeja ideoita

Pyrykääkkä Design -brändin takana on ammattikuvataiteilija, neljän lapsen äiti ja käsityöläinen Mari Isotalo. Pyrykääkkä Designin toiminnan kulmakiviä ovat värikkyys, uniikkius ja ekologisuus. Mari on aina rakastanut värejä ja iloisia kuvioita, ja tämä näkyy niin hänen maalauksissaan kuin hänen sunnittelemissaan kuoseissaankin.

Pyrykääkkä Designin tuotteet ovat uniikkeja tai piensarjoja – täysin samanlaista ei tule heti kadulla vastaan! Seuraavassa Mari kertoo itsestään ja työstään.

Read more: Pyrykääkkä Design on väri-ilottelua, ekologisuutta ja uniikkeja ideoita »

Ihana perjantai 29.11.2019

Juhlistamme 29.11.2019 Ihanaa perjantaita Soda Shop Designissa ja Blooming Apple Treessa niin verkkokaupassa kuin kivijalkamyymälässäkin! Tiedämme asiakaskuntamme olevan tiedostavia ja vastuullisia kuluttajia, ja haluamme tarjota teille jotain mukavaa! Meillä ei ole varaa antaa hinnoistamme massiivisia Black Friday -alennuksia, mutta jotain pieniä hyvän mielen -tarjouksia voimme tehdä, joten ehkä voit juuri nyt hankkia jonkin ihanuuden jota olet jo pidempään pitänyt silmällä!

Read more: Ihana perjantai 29.11.2019 »

Terveelliset banaaniletut maistuvat vapaapäivän aamuna

Mikä onkaan ihanampaa kuin herätä kiireettömään aamuun ja laittaa vähän kivempaa aamupalaa? Kesällä rakastan ulkonaoloa, ja usein katammekin pöydän aina kuin mahdollista ulos. Ruoka on mitä kivointa myös valmistaa ulkona. Meillä ei ole mitään hulppeata kesäkeittiötä, mutta toimivalla puugrillillä kyllä syntyy kaikki loimulohesta nokipannukahviin. Tänään kun oli tiedossa vapaapäivä, päätin tehdä lettuja aamupalaksi. Aina tilaisuuden tullen koitamme karsia valkoista sokeria pois,

Read more: Terveelliset banaaniletut maistuvat vapaapäivän aamuna »

Pyykkietikka on kodin monitoimiaine

Joko sinä olet hurahtanut pyykkietikkaan? Minä olen. Siitä hetkestä alkaen, kun vein ensimmäisen pullon kotiini.

Tutustuin pyykkietikkaan, kun Candle Light Story alkoi valmistamaan sitä. Meillä oli Blooming Apple Treessä aiemmin ollut myynnissä samaisen yrityksen ihania ekologisia soijavahatuoksukynttilöitä, jotka olivat kovasti ihastuttaneet niin meitä myyjiä kuin asiakkaitakin. Tietysti siis tilasin myyntiin koe-erän myös pyykkietikkaa.

Read more: Pyykkietikka on kodin monitoimiaine »

Laiskottelun suloista taitoa etsimässä

Viimeisen kahdeksan päivän ajan elämä on hymyillyt meille kilpaa auringon kanssa turkoosin Egeanmeren rannalla. Upeita maisemia, hyvää ruokaa ja rentoa tunnelmaa. Kun varasimme tämän reissun viime marraskuun loskasäässä, ei todellakaan tullut mieleen, että juuri toukokuussa koittaisi se hetki, kun omenapuut olisivat täydessä kukassa ihanassa Suomenmaassa ensimmäistä kertaa Blooming Apple Treen historiassa! Ei todellakaan oltaisi haluttu missata tätä hetkeä, mutta onneksi Instagram-syötteemme tarjoilee meille päivittäin hyvän annoksen ihania omenankukkakuvia.

Read more: Laiskottelun suloista taitoa etsimässä »

Omenapuun alla

Tervetuloa nauttimaan hitaista ja onnellisista hetkistä kukkivan omenapuun viilentävässä varjossa!

Blooming Apple Tree on syntynyt. Onpa ollut ihanaa olla toteuttamassa tätä projektia! Blooming Apple Treestä löydät mielenkiintoisen slow lifestyle –blogin sekä inspiroivia kuvia ja ideoita. Verkkokauppamme on täynnä toinen toistaan kauniimpia designesineitä, suloiseen kotoiluun sopivia lifestyletuotteita ja hemmottelevia luonnollisen puhtaita ihanuuksia juuri sinulle itsellesi.

Nautitaan elämästä eikä pidetä kiirettä!

Read more: Omenapuun alla »