Omenapuun alla

Tervetuloa nauttimaan hitaista ja onnellisista hetkistä kukkivan omenapuun viilentävässä varjossa!

Blooming Apple Tree on syntynyt. Onpa ollut ihanaa olla toteuttamassa tätä projektia! Blooming Apple Treestä löydät mielenkiintoisen slow lifestyle –blogin sekä inspiroivia kuvia ja ideoita. Verkkokauppamme on täynnä toinen toistaan kauniimpia designesineitä, suloiseen kotoiluun sopivia lifestyletuotteita ja hemmottelevia luonnollisen puhtaita ihanuuksia juuri sinulle itsellesi.

Nautitaan elämästä eikä pidetä kiirettä!

Blooming Apple Tree valikoitui nimeksemme, koska pihassa kauniisti kukkiva omenapuu liittyy mielikuvissamme vahvasti onnellisuuteen, ihanan raukeisiin hetkiin ja rentoihin kesäpäiviin. Kukassa oleva huumaavan tuoksuinen omenapuu on merkki alkavasta kesästä, omenapuun varjossa juodaan kahvit tai luetaan hyvää kirjaa. Kun omenat kypsyvät, on sadonkorjuun aika. Yhdessä tuumin omenat kerätään ja säilötään. Kukapa voisi vastustaa vastaleivottua piirasta tai tuoretta mehua? Syksyn tullen omenapuun lehdet leijailevat maahan värikylläisenä sateena. Ensimmäiset pakkaset huurtavat oksat upeiksi taideteoksiksi. Keskitalvella vahvat mutta joustavat oksat taipuvat pumpulilumen alla, kunnes kevätaurinko sulattaa jään ja antaa lupauksen pian ilmestyvistä hiirenkorvista.

Blooming Apple Treen takana ovat me eli designer-/lasinpuhaltajapari Marjut Numminen (Maiju) ja Aino Vilpas. Me olemme puhaltaneet Soda Shop Design –tuotemerkin alla upean värikästä taidekäsityölasia jo vuodesta 2011 alkaen omalla lasinpuhallusstudiollamme Hämeenlinnassa. Blooming Apple Tree syntyi halustamme luoda hektisen elämän vastapainoksi kiireettömyyttä ja ihanaan oleiluun keskittyvää lifestylea.

Tärkeimpinä ohjaavina arvoinamme Blooming Apple Treen toiminnassa ovat kestävä kehitys, luonnollisuus ja puhtaus.

Blooming Apple Treen kivijalkamyymälä sijaitsee Soda Shop Designin lasinpuhallusstudiolla Hämeenlinnassa. Tervetuloa tutustumaan upeisiin tiloihimme Tsaari Aleksanteri II:n rakennuttamassa holvikaarisessa Makasiinissa! Verkkokaupan ostokset voi noutaa studiolta tai sitten postitamme ne sinulle kotiin.


Maiju


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *