Kiireettömyyttä ja hetkeen tarttumista

Slow lifestyle on pysähtymistä, rauhoittumista ja elämästä nauttimista

Blooming Apple Treen takana ovat designer-/lasinpuhaltajapari Marjut Numminen ja Aino Vilpas. Marjut ja Aino ovat puhaltaneet Soda Shop Design –tuotemerkin alla upean värikästä taidekäsityölasia jo vuodesta 2011 alkaen omalla lasinpuhallusstudiollaan Hämeenlinnassa. Oma lasinpuhallusstudio on yksi toteutunut unelma, on upeaa saada suunnitella ja valmistaa omaa designia omilla ehdoilla!

Blooming Apple Tree syntyi halusta luoda hektisen elämän vastapainoksi kiireettömyyttä ja ihanaan oleiluun keskittyvää lifestylea. Elämään  länsimaisessa nyky-yhteiskunnassa liittyy paljon suorittamista ja aikataulujen perässä juoksemista. Marjut ja Aino kokevat nämä paineet omassakin työssään, vaikka he ovat nimenomaan valinneet herkän alan, joka vaatii keksittymistä ja rauhallisena pysymistä: Lasi ei tottele, jos mieli on muualla. Halusimme perustaa Blooming Apple Treen muistutukseksi elämän ihanuudesta. Oikeastihan tässä ei ole kiire minnekään. Jokaiseen päivään pitäisi sisältyä palanen lapsuuden kesää: Muistattehan ne rennot päivät, kun ei ollut mitään velvoitteita? Joka päivä pitää ehtiä hengähtää ja tehdä jotain mitä juuri haluaa. Toiselle se voi tarkoittaa aktiviteetteja, toiselle taas lokoilua. Pääasia, että se tuo hymyn huulille!

Blooming Apple Treen blogissa tehdään kivoja asioita iloiten ja nauttien. Toisinaan reippaillen, toisinaan hitaaseen tahtiin. Haluamme ammentaa inspiraatiota luonnon rauhasta, herkullisesta ruoasta, taiteesta ja kauniista asioista. Tavoitteenamme on saada jaettua se inspiraatio sitten eteenpäin seuraajillemme. Blooming Apple Tree on myös verkkokauppa, josta löydät tyyliimme sopivia tuotteita. Mitään massatuotettua ja tusinatavaraa et siis tule löytämään!


Soda Shop Designin lasinpuhallusstudiolla on upeat 300-neliön tilat Hämeenlinnan rautatieaseman lähettyvillä. Studio sijaitsee kaunissa tsaari Aleksanteri II:n 1870-luvulla rakennuttamassa holvikaarisessa Makasiinissa. Blooming Apple Treen lifestylemyymälä toimii samaisissa lasinpuhallusstudion tiloissa. Tervetuloa tutustumaan!